Gentle Yoga & Meditation me Even | Marichyasana | 30 mins

Nje practike e bute per te bere pozen Marichyasana. Me pas nje meditim per filozofine e pozes Marichyasana dhe si vetedija spirituale na ndihmon ne kohe te veshtira.

Scroll to Top

CHANGE LANGUAGE:

Ndryshoni gjuhën :