Gentle Yoga & Meditation me Even | Adho Mukha Svanasana | 35 mins

Nje klase me focus ne Adho Mukha Svanasana dhe me nje meditim per senergjine tone shpirterore te domestikuar ne formen njerezore.

Scroll to Top

CHANGE LANGUAGE:

Ndryshoni gjuhën :