Vinyasa Flow me Even | Verticalet ne mur | 60 mins

Nje clase e forte VInyasa me posat ne kembe, te hapjes e kraharorit dhe vertikalet. Nese doni te beni nje stervitje te forte per 1 ore kjo eshte klase per ju.

09022020

Scroll to Top

CHANGE LANGUAGE:

Ndryshoni gjuhën :