Vinyasa Flow me Even | Vale dhe rrotullime | 60 mins

Fun Vinyasa Flow me vale te downdog dhe rrotullime aksiale te shtylles vertebrore per detox, forcim dhe terheqje muskulare.

07082020

Scroll to Top

CHANGE LANGUAGE:

Ndryshoni gjuhën :