Vinyasa Flow me Even | Pincha Mayurasana | 60 mins

Hapje e krakarorit dhe shpatullave me kete vinyasa flow per te relaksuar tensionin ne shpatulla dhe per te forcuar dhe terhequr muskujt per pozen Pincha Mayurasana.

06102020

Scroll to Top

CHANGE LANGUAGE:

Ndryshoni gjuhën :