Vinyasa Flow me Even | Abdomen Focus | 60 mins

Vinyasa Flow me perqenderim ne abdomen dhe muskujt e mesit per forcim dhe stretching. Sequencat pershijne Surya A dhe B me modifikime, Luftetarin III, dhe Vashishtasana.

09232020

Scroll to Top

CHANGE LANGUAGE:

Ndryshoni gjuhën :