Gentle Yoga & Meditation me Even | Vithet | 30 mins

Eva ju fton ne nje Getle Yoga class per hapjen e muskuvje te vitheve duke vazhduar me nje meditim qe na rikujton sa e rendesishme eshte vetem per te qene dhe jetuar pa perpjekje.

05303030

Scroll to Top

CHANGE LANGUAGE:

Ndryshoni gjuhën :