Gentle Yoga & Meditation | Eka pada koundinyasana me support | 35 mins

Duke perdorur gira dhe blloqe ne kete praktike informohemi ne menyre qe te pergatitemi fizikisht per te bere eka pada koundinyasana. Meditimi na lejon qe te jemi dhe te relaksohemi dhe te vleresojme veteten sot.

08172020

Scroll to Top

CHANGE LANGUAGE:

Ndryshoni gjuhën :