Gentle Yoga dhe Meditim me Even | Downdog Lounge | 40 mins

Nje klase yoge e lehte perfekte per fillestaret. Gjate klases ne punojme me perkuljet e trupit perpara dhe vazhdojme me nje meditim relaksues te nje udhe ne natyre. 09142020