Gentle Yoga & Meditation me Even | Luftetaret tone te brendeshemi | 35 mins

Le te lidhemi me energjine tone shpirterore dhe te pershendesimim me mirenjohje luftetaret tane, virtytet tona qe na mbeshtesin gjate transformimeve ne jete. 10262020