Gentle Yoga & Meditation me Even | Balance mbi duar | 30 mins

Gentle Yoga per te angazhuar dhe relaksuar muskujt dhe meditation per te larguar stresin dhe gjetur paqen ne shpirt, zemer dhe mendje me energjine e diellit dhe te henes. 05232020