Gentle Yoga & Meditation me Even | Yoga me karrige per shpatullat | 30 mins

Me ndiqni ne kete klase per forcim dhe strech te shpatullave me karrige dhe drejt pozes se delfinit. Me pas nje meditim i shkurter per te observuar peisazhin e brendeshem te trupit dhe mendjes tone. 06062020