Gentle Yoga & Meditation me Even | Faqe e re e jetes | 45 mins

Nje klase me principe themelore te pozave me nje meditim rreth momenteve ne jete kur ne ndihemi te pamundur per te ecur perpara, momentet kur nje kapitull i jetes tone mbyllet dhe nje tjeter fillon. 07062020