Gentle Yoga & Meditation me Even | Kultivim i kurajos | 45 mins

Kultivimi i kurajos fillon me forcimin e trupit ne pjesen me te rendesishme, abdomen, vazhdon me praktiken e pozave te shoqeruara nga frymemarrja Ujjayi dhe se fundi me lidhjen e mendjes me shpirtin nepermjet meditimit. 07132020