Gentle Yoga & Meditation me Even | Trikonasana | 30 mins

Nje praktike e bute yoge me format trekendore. Me pas nje meditim transformues se si te arrijme realizimin e endrave te mira ne jete me drejtimin e energjise shpirterore, paqe ne shpirt dhe duke mesuar dhe duke u rritur.