Gentle Yoga dhe Meditim me Even | Gjysme Henez ne Mure | 33 mins

Duke perdorur murin per te krijuar vetedije dhe muskuj te forte me qenin me koke poshte, trekendesh, perkulje perpara dhe gjysme henez. 10032020